Cautare

61490 de rezultate pentru "primarul din piatra neamt" (5.33 secunde)
Premierul Emil Boc a declarat ieri, la dezbaterea motiunii de cenzura "Marea Pacaleala PD-L - PSD" a PNL si UDMR, ca "adevarata motiune de cenzura" este cea declansata de Comisia Europeana prin procedura de deficit excesiv "impotriva iresponsabilei guvernari PNL din 2008" si i-a acuzat pe liberali ca au irosit banii.
plombarea gropilor, considerandu-le mai rezistente decat piatra cubica Vremea s-a imbunatatit, asa ca angajatii Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova s-au pus serios pe treaba.
"Viata poate fi mai aratoasa daca in jurul ei nu s-ar invarti sacali" "Onomastica destinului meu este, iata, din nou Ramona, Ramona Vintila, fata de la Jurnalul National care ma tine minte, inclusiv cu ziua de nastere, in timp ce eu ma uit, cu zi de nastere cu tot.
Aproape toate elementele decorative din interior au fost realizate intre anii 1889 respectiv 1890 la Paris si Viena, fiind donate de catre regele Carol I si regina Elisabeta.
In total, gasim in turmalina 26 de elemente din tabelul periodic. Dintre toate mineralele pamantului, turmalina este singura piatra permanent incarcata electric si din acest motiv este denumita "magnetul cristalin". Turmalina nu are efecte secundare si este considerata ca fiind piatra prosperitatii si totodata un bun pastrator al bunastarii.
Prin Cadrilaterul romanesc de altadata (III) BALCIC - BIJUTERIA DIN COROANA ROMANIEI MARI (AUTOR BLOG:
Transpiram din vorbe pentru integrare, asteptam mierea si nectarul din raiul european, ca o recompensa pentru toate cele indurate pe timpul lui Ceasca. ... Iar reactia autoritatilor, care isi exersau doar ridicatul din umeri si datul din gura, era elocventa si mai dureroasa decat imaginea caselor inundate sau prabusite.
Doar pentru unii, caci restul raman sa dea cu sapa sau sa astepte ca, din cand in cand, cineva sa le dea un ajutor, fie el cat de mic.
Politia a intrat pe firul unor afaceri de amploare, derulate cu statul, in mare viteza, la sfarsitul anului trecut, pentru ca niste firme sa se infrupte din buget inainte ca fostul guvern sa plece acasa.
In partea de nord-est a insulei Pacuiul lui Soare, ce despica apele Dunarii din dreptul comunei Ostrov pana in fata dealului Dervent, se gasesc ruinele unei cetati (Vicina).
Pentru cei care nu stiu, precizez ca poetul Lucian Avramescu traieste la tara, in comuna Sangeru din Prahova. ... Si plange cu lacrimi de piatra, de dorul fiicei sale, care traieste in Franta, unde si-a facut doua licente si un masterat, la Sorbona.
Pe langa aceasta, vizitatorii vor fi intampinati cu expozitia temporara de sculptura in piatra "Mari Adormite- pietre, fosile, arta". ... Cele 40 de piese expuse au forme din cele mai originale, in acestea regasindu-se vestigii din ere preistorice.
O piatra funerara datand din anul 200 dupa Hristos a fost descoperita in adancurile Dunarii, in apropiere de Hidrocentrala de la Portile de Fier.
Sotii Carmen Andrei si Andrei Costin Victor participa la targul de cristale din curtea Muzeului Taranului Roman.
Teodore Adrian Negoita participa la Targul Piata Taraneasca de la MTR cu icoane pictate in stil bizantin pe piatra si pe lemn.
Ceea ce in vara parea imposibil de realizat, un nou Rast care sa stearga din amintiri dezastrul pe care l-a lasat Dunarea dupa ce a intrat noaptea, pe furis, in sat, se apropie de finalizare.
Lucian Iliescu este din anul 1996 primarul municipiului Giurgiu. ... Astazi, la zi aniversara, ne alaturam celor care isi indreapta gandurile de bine si urarile spre primarul Lucian Iliescu, dorindu-i sanatate si forta pentru a-si realize proiectele edilitare.
Oferta este, din punctul meu de vedere, nesatisfacatoare si cred ca municipiul Constanta merita ceva mai mult decat ce am vazut pe listele de candidati. ... Determinat de problemele cetatenilor din Constanta, de aroganta actualei administratii, de plictiseala si oboseala de care sunt cuprinsi.
Cuprinsi de euforia sau de depresia momentului, politicienii constanteni nu au apucat inca sa radiografieze situatia reala din judet. ... Poate parea hazardat, dar castigator al alegerilor locale din acest an din Constanta este...
Investigatia dedicata de cotidianul nostru neregulilor incredibile petrecute cu plajele din 2 Mai si Vama Veche a scos de data aceasta la iveala un fapt absolut neverosimil.
google-analytics.com